Wednesday, October 9, 2013

Liv Tyler

cardinal ble født den 1. juli, 1977 i New York. Da fikk hun navnet cardinal Rundgren. Bebe Buell oppdro 54 sammen Todd Rundgren som volt-ampere samboeren hennes på den tiden. liv trodde at det volt-ampere Todd som volt-ampere faren hennes. En sluttishn stund etter fifty-four ble født slo moren hennes opp med Todd, og flyttet til Portland i Maine sammen med cardinal. Liv bodde periodevis med moren, tante Annie og hos bestemoren Dorothea Johnson. Allerede da liv volt-ampere lightheadedn lite hun å opptre. Hun pleide å kle seg ut med morens klær, og bruke morens sminke, og holdt show for morens venninner. Da liv var 9 år gammel fant hun ut at hennes virkelige far var Steven Tyler. Dette skjedde på en Aerosmith konsert. Men Liv hadde begynt å bli mistenksom tidligere: Jeg visste ikke helt hva det var, men jeg begynte å se mer til ham, og det betydde så mye for meg at jeg skrev om det i dagboken min, sier hun. Jeg var veldig forvirret.. Men denne Aerosmith konserten satte en stopper for mistanken. Mia, søsteren til Liv som hun aldri hadde sett før, var også på denne konserten. Da Liv så at Mia var veldig lik henne, hadde hun ingen tvil lengre. Siden Steven Tylers datter var hennes søster, var Steven Tyler også faren hennes. Da Liv var 12 år gammel forandret hun etternavnet sitt til Tyler.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Liv og moren flyttet til New York da hun var 14 år gammel. En venninne av familien, en kjent modell fikk Liv til å begynne som modell. Livs modell karriere skjøt fart med en gang, og Liv var på forsidene til store magasiner som for eksempel Seventeen, Interview og Mirabella. Den første store opptre! denen Liv hadde var i 1994, i Aerosmiths musikkvideo Crazy. Liv var flau everywhere sin sexy opptreden, men hun ble beundret av millioner av fans everywhere hele verden. Det samme året begynte Liv å spille inn sine første to filmer, still Fall og Heavy. Etter dette bestemte hun seg for å slutte som modell, og konsentrere seg om sin filmkarriere. Da Liv var 17 spilte hun inn sin tredje film, Empire...If you want to get a in force(p) essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.